Openingstijden Klantenservice Perfecthomeshop

We zijn 6 dagen per week telefonisch bereikbaar. Maandag t/m Vrijdag van 09.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 22.00 uur.  Je hoort snel van ons.

Tijdens de Kerstvakantie zijn wij op 24 december open tot 17 uur en op 25 en 26 december zijn wij gesloten. Daarna zijn we er weer voor je op maandag 28 december.

Op donderdag 31 januari zijn wij geopend tot 17 uur en op 1 januari zijn wij de hele dag gesloten. Vanaf maandag 4 januari staan we weer voor je klaar!