Kan ik achteraf betalen?

Jazeker! Bij Perfecthomeshop kun je gebruik maken van AfterPay. Zo kun je jouw bestelling thuis even rustig bekijken, proberen en ervaren. Je betaalt binnen de betaaltermijn van 14 dagen, wanneer het jou het beste uitkomt. Als je graag achteraf wilt betalen, dan kies je voor AfterPay als betaalmethode tijdens het afrekenen van je bestelling.

Nadat je jouw bestelling hebt ontvangen, stuurt AfterPay jou een betaaloverzicht per mail. Als je blij bent met de bestelling betaal je met één klik op de knop voor de producten die je houdtHet is veilig en heel gemakkelijk! Je shopt waar en wanneer het jou uitkomt, zonder een account aan te maken.

Als je voor de eerste keer bij ons betaalt met AfterPaykan dat met een bedrag van 200,- of lager. Ben je al bekend bij AfterPay, dan kan dat tot en met 400,-. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. Er wordt rekening gehouden met jouw privacy want AfterPay hanteert een strikt privacy beleid. Wil je nog meer weten over AfterPay, kijk dan hier.

Wil je toch niet achteraf betalen, dan kun je natuurlijk altijd jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Een overzicht daarvan kun je hier vinden:  Hoe kan ik betalen?

Wil je in plaats van achteraf, jouw bestelling in termijnen betalen? Dat kan! Kijk hier voor meer informatie: Kan ik ook betalen in meerdere termijnen?